Säng dags

Ja nu äre dags för sängen sista dan i skolan imorrn.. funderar starkt på å ta min sista slant å supa till imorrn så man får nå vettigt gjort så att säga.. :p Dagen har ändå vart bra, slutade tolv sen följde Anna å Annika med hem så vi drack kaffe å grejja sen skjutsade ja hem dom så var vi hos annika å trine en stund sen åkte vi å käka anna bjöd mej på mat sen hämta vi en pisse miss åt anna sen vart de hem färd.. fast ja fastnade i alfta på vägen hem tills nyss typ ;p så träffa ja Louise en vända. men nu är ja hemma i sängen iaf, känner inte alls för att gå till skolan imorrn men ja vet ju att de går bra bara man kommer dit.. O förhopningsvis blire lite tjo på kvällen ;) Alkoholen hjälper alltid i svåra stunder..NOT haha men de kan hjälpa lite grann för stunden, ja helgen då så är ja bjuden på tjej fest hem till Annika å Trine så på fredag så ska ja väl dit mamma lovade hon skulle ge mej lite pengar så ja kunde gå dit. skoj skoj :) sen vet ja inte riktigt vare blir än men ja lär väl gö nånting som inte kostar så mkt pengar :o hoppas hoppas hoppas på att CSN fixar pengar till nästa vecka iaf.. Nä de vart ett tråk inlägg men ja måste sova nu

tjing tjinng


I don't believe you..

Jag ligger i sängen å lyssnar på i don't believe you med pink och den låten träffar så klockrent så de känns nästa som om den skulle handla om mig! Helgen har vart.. ja va ska man säga utan å säga för mycket.. ? förvirrande,konstig,underbar och för jävlig..hur fan kan en helg vara allt det på samma gång? hmm ja jag har en del att fundera på även om jag nog inte kommer någonvart med mitt funderande..känns jobbigt att ta itu med skolan nu faktiskt.. men jag måste ta mig i kragen å görat! Nu till de roliga då så var ja på ikea med mammsen å syster på lördan.. shoppade för mina julklapps pengar på ikea så ja fick en heldel.. det känns ganska skönt här hemma.. :) Hade tänkt jag ska knäppa kort någon dag hur det ser ut här hemma så kan ni få se :) Mysig dag vare iaf! Sen var vi in på köpcentrumet också i valbo men ja hade ju lite klent med pengar men då har man ju en snäll mamma som köpte en tröja å ett par leggings åt mej på Gina Tricot..ja köpte även två filmer som ja inte sett, se upp för dårarna (som ja försökt se två ggr i helgen men kommit saker ivägen.) sen i taket lyser stjärnorna som ja hoppas på att den är bra..:) Se upp för dårarna verkar rolig å bra iaf de få små snuttar ja lyckats sett.. Det har vart dåligt med uppdatering bara för att de kom saker ivägen, ja har även vart lite osocial på telefon för ja har verkligen inte vela prata med nån så ta inte åt er om ni ringt å ja inte har svarat eller hört av mej tillbaka..ibland måste ja bara ta en paus ifrån allt å lixom koncentrera mig på mig å de va väl de jag försökte lite med i helgen och då orkade ja inte prata med nån..I morrn blire skola men halv dag iaf så bara till tolv.. skönt! Jag har städat här hemma idag och handlat för dom små kronor ja lyckades skrapa ihop ;) så var ja till byn en snabbis med lite räkningar till pappa eftersom CSN är typ segast i världen så får ja aldrig nå pengaaar! Jag blir galen..:/ Hade även tänkt åka till karlstad i helgen å hälsa på min älskade Linda men det verkar inte gå så bra.. för de vart fullt i bilen ja skulle åka med å typ inga pengar heller.. Men jag ska åka dit snart så ja får komma bort och bäst av allt träffa Linda! :) Saknar dej otroligt mkt! Näe undra om ja ska gå å käka min jävla korv å kika på i taket lyser stjärnorna å bara ligga soffan å ta det lugnt..de låter väldans lockande faktist! :) så ja drar mej emot soffan nuuuu..


I would never pull the trigger
But I've cried wolf a thousand times
I wish you could
Feel as bad as I do
I have lost my mind
It's all your fault
You called me beautiful
You turned me out
And now I can't turn back
I hold my breath
Because you were perfect
But I'm running out of air
And it's not fair







Trött dag..

Ja fy satan va sjukt trött ja har vart idag, jag var jätte trött igår kväll med så ja tänkte att jag skulle slockna som en stock direkt men nej då. Klockan tre eller fyra tror ja jag lyckades somna! De är inge vidare när man ska vara på skolan..:S så ja var skit trött, tur att vi inte gjorde så mycket vi kikade på American history X och den har man ju sett miljoner ggr så ja behövde inte engagera mig så mycket. Sen tog ja mig en liten tupplur när ja kom hem sen har ja käkat å pluggat klart inför imorrn.. så nu äre bara slapp kväll framför mej, jag ska strax hoppa in i duschen sen blire åka till edsbyn en sväng. Men sen så ska ja verkligen hem o kolla på handboll o slappa i soffan o ja hoppas verkligen på bättre sömn inatt!


Rastlös

Ja de är väl typiskt att när man är ledig så ska man vara rastlös,de är ju helt otroligt.. Det är verkligen jätte skönt & vara ledig men jag är aningens rastlös & vet inte riktigt vad ja ska göra. Men igår kväll var iaf jag & bästa Louise ute & drog en ragg på stan, men där hände de ju ingenting så kom vi på att vi var hungrig så drog vi på homebuy & köpte lite tortillas så åkte vi hem till mig och gjorde tacos sådär klockan elva på kvällen.. haha sen åt vi ben and jerrys glass..cookie dough smaken fyy satan den är farligt god! :) Så vi hade en riktig myskväll, jag kom inte i säng förrns vid tre så ja sov till halv ett idag, lagomt kul lär ju de bli ikväll när man ska i säng i tid för att ja ska upp till skolan i morrn.. :p hmm aja jag går bara till tolv imorrn iaf så ja får va lite små trött :) Jag och Louise satt & diskuterade diverse igår natt, haha de är alltid bara en massa tok när de gäller oss två men hon är bäst i värdlen min Louise va skulle ja göra utan henne? Hon har ställt upp så grymt mycket och får en alltid på bra humör! Hon är alldeles alldeles underbar, haha låter nästan som nån kärleksförklaring de här men jag kan säga så här att ja har i alla fall världens bästa kompis! ;) Undra just om ja ska ut & kolla bilen och se om ja har nå bensin kanske jag ska åka & hälsa på Anna i Alfta prata lite skit å dricka kaffe :) jag gör noog så.. Jag bjuder på en bild på mej & Louise sen i somras också!

 


Underbara Måndag

Ja undebara måndagar eller va säger ni? Näe säger jag iaf..;) jag tycker inte om måndagar därav anledningen till att ja hatar söndagar.. man är alltid sååå himla trött på måndags morgonen så har man hela långa veckan kvar i skolan, men det är ändå rätt kul i skolan hör å häpna! :p Det är roligt för att jag aldrig läst nånting som har med vård att göra förut så det är helt nytt och väldigt intressant sen att man blir klar undersköterska efter ett och ett halvt år och kan gå ut & jobba det är inte helt fel! Så man känner sig rätt motiverad. Dagen började med att ja typ sovit nån timme i natt bara så hela morgonen var ja jätte  trött & orkade knappt koncentrera mig på vad läraren sa, men så fick vi lite kaffe paus vid tio så sen var man igång och kära snälla Annika bjöd mej på kaffet fattiglapp som man är, tack så mycket! :) Sen fick ja även reda på att vi sluta klockan två & ja hade gått runt  & trott att vi slutade fyra så de var ju en skönt överraskning. Så nu är ja hemma igen å ligger med datorn i knät i sägen & filosoferar på lite allt möjligt.. Det är så mycket som är nytt och mycket som känns rörigt för mig nu..jag känner att jag vet varken ut eller in? Men jag försöker koncentrera mig på skolan så jag får bra betyg och en bra utbildning..så ja lägger det privata lite åt sidan, för jag känner verkligen att jag orkar inte fokusera på det nu det får vara som det är helt enkelt. Jag har lärt mig en sak att se positivt på saker och ting och jag orkar inte längre engagera mig i människor som jag inte får nått tillbaka utav och som bara suger energi utav en..Näe så det struntar jag i! & är riktigt stolt över mig själv att jag kan stå emot och för det mesta bara låter det rinna av mig, för nu är det min tid och tid för att fokusera på mig själv så det så ;) och såklart mina nära å kära & det vet dom/ni :) Så i det stora hela är mitt liv helt okej förtillfället.. så färdig gnällt för den här gången ;) men man måste få häva ur sig lite ibland så man kan släppa taget & gå vidare..hmm va ska ja göra idag då tro, en liten sov stund låter lockande..lägga sig i soffan å mysa med missarna å sova en stund aa det ska ja göra :)

Tjiing tjing.. för övrigt har ja ju fått för mig att de är jätte kul & säga tjing tjing fråga mig inte varför ja får sånt knäppt för mej men men sån är ja..;)


Söndagsmys



Mina små älsklingar bara myser ;) Men ja hittade en Kiwi i sängen idag som Elsa släpat dit! haha, kan ni tänka er synen & se en katt komma springandes med en kiwi i munnen!? dom är ju för underbar <3


Nytt utseende på min blogg!

Jag har äntligen lyckats! :) Det var iofs inte speciellt svårt, jag har inte engagerat mig i min blogg eftersom den har vart så ful så det har inte kännts alltför kul att skriva. Men så idag fick ja för mig att nu ska ja jäklar ordna till den så nu är den näst intill klar iaf! Taadaa va tycks? själv är ja riktigt nöjd och tycker den är jääätte fin! ;)

Ja, idag är det söndag.. Usch ja tycker verkligen inte om söndagar :/ men de har ändå vart helt okej idag för jag har städat & donat här hemma så det känns ganska skönt att ha det ordnat inför veckan. Jag går ju nämligen i skolan om dagarna, började på komvux vård i Måndags & det känns riktigt bra jag tror jag kommer trivas och att de kommer bli en rolig utbildning, hoppas på jobb sen då bara! Helgen har vart jätte lugn i Fredags var jag till Anna och vart bjuden på Tacos sen kikade vi på Bandyn som gick på tv:n, (BYN vann btw ;)) sen kollade vi på lets dance en jätte mysig & trevlig kväll. Igår var ja hem till Louise och blev bjuden på mat där, sikket lyx ja haft den här helgen!! Sen var jag till Mia & fikade jag hann även med & träffa Erika en sväng, drog en ragg på stora staden. De var min helg de, men de är skönt att ta det lugnt ibland med man behöver de, ikväll är det en annan del av köping och en falk film så de blir soffhäng resten av kvällen sköönt. 

Jag är ju även väldigt upprörd på CSN som ja aldrig får mina pengar av..:( jag har en massa saker ja måste betala, plus att ja vart utan pengar sen i början på december det är inte okej! Näe nu ska jag fortsätta pilla med bloggen här & se till så den blir som ja vill, sen lovar jag att jag ska uppdatera så mycket som möjligt! Känns lixom lite roligare nu när den är fin också ;)


RSS 2.0