Dags & sova..

Ja nu ligger ja i sängen å tänkte göra ett försök å sova..:) och kolla på the hills såklart de är ju ett måste, att somna till Lauren, Audrina, Heidi och Spencers drama..alltid kul med någon annans dramatik bara man slippert själv ^^ haha. Näe men de är så skönt å ligga å titta på det och lixom drömma sig in i deras värld.. jag skulle verkligen vilja bo i USA..helst i Florida där det är varmt å gött.. ;) men som på the hills tänk & ha deras livsstil ut och festa varje kväll på nån lyxig krog och va rik å ha sitt dröm jobb å ja man skulle vilja prova för en dag! Det skulle iaf jag.. The hills är i varje fall beroende framkallande, ja tror alla mina vänner börjar bli less på mej för så fort jag ska förklara nånting så säger ja "ja men som i t ex the hills..." haha snacka om att ha blivit skadad.. ;) Och morgondagen består av ett besök till Anna och Molly om jag vaknar i tid vill säga.. men de hoppas ja när ja inte lägger mej så himla sent ändå.. trevligt å spendera dan med dom. .:) Sen hoppas ja på fintväder så jag kan ut å ta mej en prommenad också, jag har ju kommit igång med de nu och vill inte tappa den rutinen, men de är så trökigt som ikväll när det regna då sket ja verkligen i att gå ut å gå.. usch! Sen längtar jag otroligt mycket till sommarn! jag tror de kommer bli en bra sommar fast ja ska jobba mkt.. men de blir mkt pengar och förhoppningsvis kan ja göra klart min tatuering som ja längtat efter i år & dar nu.. :) Näe nu ska ja slänga igång The hills & sova.. Natt natt!



Måndag..

Det gick rätt så bra på praktiken idag :) helt okey.. men ja har toookit ont i fossingarna! haha ovant ^^ har sovit en stund på soffan å nu sitter ja å väntar på att Louise ska komma.. blir bara ett kort inlägg hade skrivit ett långt sen råka klant maja själv trycka bort de innan ja sparat så nu orkar ja inte skriva om! ;) Snart ska vi laga mat iaf så får vi se om de händer nå skoj senare för ja är ledig imorrn ;D nuuu ska ja gå å vila mina stackars fötter å ben dom är döö..:P Man tänker inte på att det är så mkt spring fram och tillbaka överallt som de är.. men ja jaaa :)


 

TeeEst

Asså ja hatar ju sånt här skit, då kan ni förstå hur tråkigt ja har? ;P

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på när ja ska upp (:
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica kvantum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? jaa
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en ny biil!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Yes
När var senast någon stötte på dig? nån dag sen..
Vad åt du till middag senast? Kyckling ris å kebabsåås mumma!
Kan du vissla? mjaa oftast
Tittade du på tecknat när du var liten? jaa Disney var ju hela mitt liv då..;)
Äger du några popband t-shirts? haha nä, men hade en spice girls på förr ^^
När flög du senast? fleera år sen
Pratar du några andra språk? ehhm engelska?
Har du gråtit offentligt? mja har nog hänt
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jaa tatuering ffs!
Vad har du med dig in på bion? telefon!
Vad har du för väder? sol!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska
När sov du senast på golvet? ingen aning
Vilken är din favorit drink? drink å drink men jäger redbull är göttans
Gillar du din boendesituation? jao
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? njaa tror inte de..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23
Tror du på liv på andra planeter? nä haha
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? nu äre åt helvete! (;
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? aldrig i livet..
Tycker du om att krama folk? beror på vem
Äger du en digitalkamera? jaaa
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ?
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? otroligt!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? haha nä verkligen inte
Är du mörkrädd? yes box!
Tre saker du alltid har med dig? telefon, nycklar & pengar


Nu var de inte igår..

Hehe ja man kan ju inte påstå att ja har vart duktig på att uppdatera bloggen iaf ^^ men ja har haft endel annat å stå i..men jag tänkte ja skulle ge mej på ett försök igen nu då :) Allt är ungefär som vanligt i min vardag förutom att imorrn så går ja ut på praktik!! Gaah nervös till tusen! :S jag ska praktisera på hemtjänsten i fyra veckor, det känns rätt nervöst eftersom ja aldrig jobbat med de här förut och jag hatar verkligen när man är dålig på nått! jag vill kunna allt ifrån början att allt ska flyta på och man är snabb å gör allt rätt så vill ja att de ska vara..men så äre ju inte tyvärr.. tror att ja själv har mest krav på mej själv..dom största å tyngsta! usch.. men de är väl bra övning inför sommaren när ja ska jobba heeela sommarn  i arbrå på hemtjänsten där.. jag hoppas verkligen dom kommer va snäll å att ja kommer lära mig mkt å att gamlingarna är söt..;) haha SEN börjar ja ju 07.00 imorrn!! känns jävligt ovant att behöva kliva upp klockan 06.00?? De har ja inte gjort på ja vet inte hur länge! men men lär väl inte sova nått i natt för ja är så nervig! haha löjlig man är, typ som första dan i skolan lixom när man skulle börja ettan..;P & helgerna går så jävla fort fan man hinner inte med nått tycker jag.. men jag hade en jätte trevlig kväll med Anna igår iaf, de blir alldeles för sällan nu..tråkigt..:/ men blir ju så när de är en bit att åka emellan oss. meen jag ska försöka ändra på de ;) Heelt nykter också hela helgen..eller ja jag drack ett glas vin i fredags men de var de enda..hade fan ingen lust heller men då har man ju mkt kvar till sen!

Funderar även på å stajla om min blogg nu har ja tröttnat på de här.. :o men de finns ju bara samma tråkiga å välja på alla ser likadan ut, eftersom ja inte är så jätte händig så kan ja inte fixa med nå eget.. :) Nu sitter ja å väntar på att Louise ska komma hem till bollnäs för ja vill göra nå KUL som vi brukar säga så blire aldrig nått..;p men men nu ska ja försöka fixa ordning på bloggen iaf å glo lite på tv igen, underbara söndag..!


RSS 2.0